Bedste vidaXL Sneskovl: Se top 1 (opdateret juni 2022)

Sneskovl.dk » Alle guides » Sneskovl » vidaXL Sneskovl

Du er landet på Sneskovl.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL sneskovl. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL sneskovl tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL sneskovl til gaffeltruck 200×48 cm sort

  • Dagens pris: 8958,60 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL sneskovl til gaffeltruck 200×48 cm sort som vi har fundet til 8958,60 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne sneplov til gaffeltrucks kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier.
Den er designet til at blive fastgjort til gaffeltrucks eller stablere til håndtering af store mængder sne.
Den er lavet af pulverlakeret stål, hvilket gør d…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL sneskovl i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL sneskovl:

Dyreste vidaXL Sneskovl på listen er vidaXL sneskovl til gaffeltruck 200×48 cm sort fra Hjemmets med en pris på 8958.60. Billigste udvalgte Sneskovl er vidaXL sneskovl til gaffeltruck 200×48 cm sort som du kan købe for 8958.60 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Sneskovl vi har fundet koster i gennemsnit 8958.6 kr.
Ovenstående vidaXL Sneskovl data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Sneskovl tilbud er opdateret i dag 24-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sneskovl guides:

Fandt du ikke det rigtige Sneskovl blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sneskovl:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sneskovl.dk